неділя, 9 травня 2021 р.

Фудчелендж

 Учень 4 класу Береза Діма любить випікати з мамою «Плюшки»

https://www.facebook.com/groups/1495937853822639/permalink/3915060978576969/

Тісто:

Мука: 450 гр;
Молоко :1стакан;
Яйця:1шт.;
Цукор: 3 стол.л ;
Сіль : 0,25 ч. л.;
Олія: 6 ст.л;
Дріжді:10 гр.;
Начинка.
Цукор: 0,5 стакан;
Вершкове масло: 50 гр.
Ставимо опару: дріжді заливаємо теплим молоком, додаємо 1 стол. ложку цукру, змішуємо і залишаємо на 15 – 20 хвилин. В окремій тарілці змішуємо яйця, цукор, сіль, додаємо рафіновану олію, змішуємо з опарою, ставимо в тепле місце. Коли об’єм тіста збільшиться в 2-3 рази, виробляєм плюшки.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар