пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Олімпійський урок


15.09.2017 року був проведений Олімпійський урок "Віночок українських казок" для учнів 1-4 класів. Баба Василина та її гості: Круть, Верть, Котик, Півник, Івасик Телесик, Ріпка, Курочка Ряба, Котигорошко проводили різні естафети для учасників змагань.
Учні 1 класу збирали урожай пшениці(біг з ускладненням). Другокласники допомогли Мишкам перенести в комору борошно (метання мішечків з піском вагою 200гр.). Діти 3 класу збирали хмиз для Котика і Півника (швидкісний біг). Учні 4 класу допомагали Бабі Василини прибирати огород - рвати Ріпку (біг ланцюжком).
А також першокласники допомагали Дідусю по господарству: збирали яйця в корзину (перенесення яєць дерев'яною ложкою). Другий клас позмагалися в грі "Не розбий золоте яєчко (кидання і ловіння м'яча). Учнів 3 класу запросив на юшку, пиріжки і чай Івасик Телесик (Гра "Чарівні човники"(переправа на другий берег річки)). Четвертокласники разом з Котигорошком подолали Змія (стрибки на дальність в довжину).
Закінчилося свято естафетою "Подаруй дівчинці віночок"(стрибки на фітболах). Баба Василина подякувала всім учасникам за участь у святі.
З вами добре ми погрались,
Вміло, вправно позмагались.
Нашій казочці кінець,
А хто грався – молодець.!
Хай будуть світлими шляхи,
Якими будете ходити.
Бажаєм там себе знайти
І недаремно вік прожити.

Немає коментарів:

Дописати коментар